Rendelőink

Hölgy utcai rendelőnk

Hölgy utcai fogorvosi rendelőnk Kőbánya szívében, a Polgármesteri Hivataltól 300 méterre a „Kőbánya Városközpont” buszvégállomástól 100 méterre, a Hölgy utca elején (16. szám) egy századfordulós műemlék jellegű társasház első emeletén található.

A rendelő várójának és kezelőhelységének kialakításában belsőépítész segítségét vettük igénybe a páciensek komfortjának és a kezelés ergonómiájának maximális figyelembe vétele végett. A rendelő klimatizált.

Kaputelefon legfelső gombját - „RENDELŐ” felirattal – szíveskedjék megnyomni a csengetéshez.

Galéria a Hölgy utcai rendelőnkről

 
Hölgy u. fogorvosi rendelő  
Hölgy u. fogorvosi rendelő  
Hölgy u. fogorvosi rendelő  
 

Rendelőnk a Corvin sétányon

Fogorvosi rendelőnk az újonnan épült Corvin sétányon, Budapest új belvárosában található. A körúti villamos és metro (Corvin negyed megálló) közelsége miatt a rendelő elhelyezkedése ideális nemcsak a IX., VIII. kerületben élőknek, de a a távolabbi városrészekről érkezőknek egyaránt. A rendelő a CorvinPlaza mellett található a Corvin sétány 2/b alatt. A kaputelefon 104 gombjának megnyomása után, a rendelő a társasház első emeletén található.

A rendelő: Rendelőnk kialakításánál – belsőépítész segítségét kérve - kettős szempont vezetett minket. Egyrészt a mai legmodernebb és legkorszerűbb fogorvosi műszerezettség és anyagok mellett, a pácienseket kényelmes, barátságos környezetben kívántuk fogadni. A megközelíthetősége ill. a rendelő akadálymentes kialakítása alkalmassá teszi mozgássérült páciensek teljeskörű fogászati ellátására. A rendelő klimatizált.

Galéria a Corvin sétány rendelőnkről

 
Fogorvosi rendelő: Corvin sétány  
Fogorvosi rendelő: Corvin sétány  
Fogorvosi rendelő: Corvin sétány